Access Facelift tanfolyamok júniusban Székesfehérváron

Access Facelift tanfolyamok
-Június 11-én (hétfőn 8.30-14.30)
-Június 28-án (csütörtök 13.30-19-30)
Székesfehérváron!
Miért érdekes ez a tanfolyam?
Azt gondolnánk , hogy csak arc feszesebbé való válásáról, az egész test átváltozásáról szól csak.
Ennél sokkal többről van szó. Azt tudom leírni, rám milyen hatással van a Facelift. Nagyon sok fajta kezelést kaptam már az Access Body eszközeiből, de ez valami más.
Amikor elindulnak az energiák a testem minden porcikájában érzem, mint amikor egy kellemes masszázson vagy és tudod, hogy az egész lényedet átjárja. A belső világomban, a nőiség megélése igen nagy feladat számomra. Azt gondolom, hogy nincsen olyan nő aki ezzel valamilyen formájában ne küzdjön. Minden kérdés ami a nőiességgel a nőiséggel felmerül bennem elindul a kezelés alatt. Először még nem voltam rá éber, csak később figyeltem fel az apró részletekre. Ahogy a dekoltázsomat kezdték kezelni a csecsemőmirigyemet érintve,éreztem megnyílnak az érzelmek.
Milyen érzelmeket nem élek meg, milyen érzéseket nem merek kiadni és beengedni?
Minden egyes érintés a kezelés alatt , mélyen a tudatalatti programokat, nézőpontokat feszegeti.
Te hányszor nem mersz a másik szemébe nézni?
Hányszor próbálod jelezni, hogy hahó lenne véleményem?
Hahó itt vagyok, vegyetek észre?
A kezelés egy új világot képes kinyitni. Minden amit megélsz és nem tudod feldolgozni az arcodra van írva. Megjelenik egy idő után, ráncok , megereszkedett vonásokban. Majd ezeket a gátakat, félelmeket feloldja a kezelés anélkül, hogy újból át kellene élned a traumákat, eseményeket. Még is érzed a testedben, meglátszik az arcodon és elindulnak a beragadt életterületek.
Volt már rá alkalom, mikor lombik bébi programban kérte a hölgy teste ezt a kezelést, volt akinek a fogyását gyorsította meg, volt akinek a rossz kapcsolatából való kilépést segítette. Volt akinek az ismerkedést segítette az önbizalma megélésével. Persze legtöbben a feszesítő hatásáért imádják, főleg úgy, hogy magadat is kezelheted Vele.
Azt tudom mondani, hogy egy olyan kezelést tanulhatsz meg, ami képes megváltoztatni gyökeresen az életedet. Képes megmutatni a képességeidet, képes megváltoztatni az arcod tónusát, bőröd minőségét. Természetesen nem csak nőknek, hanem a férfiaknak is ugyanezeket indítja be.
 
Helyszín: Székesfehérvár, Prohászka O. u.
Részvételi díj:52.000,-Ft
Bejelentkezés: info@ashambra.hu vagy 06203330727 számon
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
Access Bars &Body& Facelift Facilitator

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..